Aký alkohol darovať na narodeniny? Stavte na kvalitné fľaše!

Tipy

Neviete, čo darovať na jubileum alebo sviatok? Fľaša kvalitného alkoholu je vždy stávkou na istotu. Archívne víno alebo prvotriedna whisky? Venujte darček, ktorý má symboliku!

Zaobstarať darček pre blízkych i priateľov môže byť tvrdý oriešok. Výber je o to ťažší, ak hľadáte darček, ktorý nielen poteší, ale nesie aj určitú symboliku. Archívne vína sú perfektnou voľbou pri oslavách významných výročí a jubileí, prípadne aj menín, ak chcete oslávencovi dopriať niečo výnimočné. Alkohol sa hodí ako darček pre ženu i pre muža, stačí poznať vkus a chute dotyčnej osoby.


Víno je vždy dobrou voľbou

Nie je víno ako víno! Ak ste doteraz mali pocit, že darovať víno je nuda, zadržte. Každá fľaša vína je jedinečná, za každým vínom stojí príbeh, najmä ak stavíte na staršie, archívne víno, ktoré rokmi zrelo a nadobúdalo na kráse i hodnote. Vyberať môžete nielen podľa odrody, ale napríklad podľa roku či obľúbenej lokality. A čo by ste povedali na viacero fliaš? Poskladajte darčekové balenie z ročníkov, ktoré sú pre obdarovaného dôležité a hovoria veľa o jeho živote. Miluje oslávenec cestovanie? Zostavte darčekové balenie alkoholov z jeho obľúbených destinácií, nemusí ísť len o jeden druh alkoholu. Francúzsko, Španielsko alebo Rusko? Z každej tejto krajiny a mnohých ďalších nájdete u nás značkový alkohol, ktorý stojí za ochutnávku.

Ženám imponuje víno i prosecco

Osobám nežného pohlavia lahodia aromatizované vína naprieč odrodami a farbami. A kto si chce u ženy vydobyť výsadné postavenie, môže siahnuť po ružovom víne, ktoré dáme učaruje nielen chuťou, ale aj farbou. Ak partnerku, mamičku alebo kamarátku čaká dôležité výročie, venujte jej víno, ktoré si užije na plnej čiare, prípadne stavte na obľúbené kvalitné prosecco. Dámy preferujú aj gin a bylinné likéry. Prezrite si ponuku a nájdite to pravé orechové.


Muži radi objavujú hnedý alkohol

Whisky, bylinné likéry a iné destiláty sú vždy zásahom do čierneho. Pokojne však stavte aj na víno. Ak viete, akú farbu, odrodu a sladkosť pán oslávenec pri víne preferuje, vyhrali ste a môžete sa pustiť do vyberania. Stačí navštíviť našu bohatú ponuku vín a vybrať fľašu podľa jeho gusta. Inak si pomôžte odporúčaním, že väčšina mužov uprednostňuje suché, menej sladké vína. Zároveň každý muž ocení výnimočné víno, k akým patria vína portské, tokajské, ľadové či slamové.

Náš tip: Kvalitný alkohol sa hodí ako samostatný darček i jeho súčasť. Doprajte vašim blízkym pocit výnimočnosti a oslávte veľký deň spolu s nimi!


Súvisiace produkty

Viac z nášho blogu