Niečo na špeciálne príležitosti...

Tipy

Jeseň je bohatá na špeciálne príležitosti – a najlepšie na tom je, že takéto príležitosti si kedykoľvek dokážeme vytvoriť aj sami. A my máme tip, ako na to.  

Všimli ste si niekedy, že aj počasie a ročné obdobie ovplyvňujú to, ako a čo nakupujeme? Kým počas pekných slnečných dní prirodzene radšej trávime viac času v prírode či exteriéroch vo všeobecnosti a do obchodov nás to špeciálne neťahá, s príchodom chladnejších jesenných dní sa naše fyzické aj virtuálne nákupné košíky napĺňajú v omnoho väčšej miere. Niet sa čo čudovať, práve na jeseň prichádza čas na obmenu šatníka a nákup sezónnych záležitosti. A tiež na niečo špeciálne...

Jesenné večery strávené v kruhu blízkych

V neposlednom rade so sebou jeseň prináša aj viac času stráveného vo vnútri – teda času, ktorý si chceme spríjemniť. Či už si niečím zveľaďovať naše príbytky a dotvárať tak domácu pohodu alebo si kupujeme niečo, čo nám len tak urobí radosť... Nehovoriac o tom, že na jeseň sa to rôznymi zľavami len tak hemží: najprv tu máme Deň nezadaných (Singles Day), ktorý je čoraz populárnejší aj u nás, potom ďalší nákupný sviatok Black Friday, no a napokon vo vzduchu visia už aj blížiace sa vianočné sviatky a s nimi spojené nakupovanie darčekov pre svojich blízkych.


Jesenné obdobie, skoršie stmievanie a čoraz väčší chlad však znamenajú aj to, že čoraz viac času začíname tráviť v teple domova. Namiesto letných posedení na terasách reštaurácií alebo barov sa čoraz častejšie presúvame domov a rodinné oslavy či párty s tými najbližšími realizujeme vo vlastnej obývačke. Domácu pohodu si môžete spríjemniť s vareným vínom či inými horúci drinkmi, ale aj pri ochutnávkach prémiových whisky alebo bitterov, ktoré sú na chladné dni ideálne.

Vyskúšajte darčekové balenia

A ak si chcete jesenné večery urobiť špeciálnymi, bude to chcieť niečo špeciálne. My v Drinkexperte odporúčame vyskúšať napríklad originálne darčekové balenia alkoholu. Napriek ich názvu nemusí ísť vždy len o to, aby ste nimi niekoho obdarovali. Také darčekové balenie ovocných destilátov Domovina či Zbojnícka ozvláštnia bežný párty večer s vašimi kamošmi a povýšia ho na niečo výnimočnejšie. Pripraviť si môžete aj zážitok v podobe ochutnávky rumov – rumy BumbuProfessore alebo Plantation si môžete vychutnávať priamo z pohárov na to určených. Praktické balenie Demänovky s ploskačkou si zas môžete zobrať na výlet do hôr či na zimný svah.


Samozrejme, darčekové balenia sú ideálne na to, aby ste nimi urobili radosť niekomu inému, či už k sviatku alebo blížiacim sa Vianociam. Pokiaľ hľadáte alkoholový darček pre niekoho blízkeho, zaujímavé balenie či súprava s dvojicou pohárov bude určite zaujímavejším a hodnotnejším darčekom ako len fľaša samotná.Nemusíte sa obávať toho, že by šlo o nejaký neosobný darček. Naopak, prostredníctvom darčekového balenia môžete obdarovanému ukázať, ako dobre ho poznáteDarčekové balenie ginu London Gin No.1 v tvare londýnskej telefónnej búdky poteší každého cestovateľa – a milovníkov Veľkej Británie obzvlášť.  Fanúšikov whisky a dobrej hudby zas určite poteší balenie Jack Daniel’s v tvare jukeboxu. Zberateľom kvalitného alkoholu zas môžete urobiť radosť balením 25-ročnej whisky Glen Moray Reservev prémiovom balení s certifikátom.  


Súvisiace produkty

Viac z nášho blogu