Milujete Valentína? Máme tipy, čím si pripiť!

Tipy

Sviatok všetkých zamilovaných sa teší veľkej obľube aj v našich končinách. Plánujete ho osláviť po boku svojej polovičky a nechcete nechať nič na náhodu? Nech sa páči, inšpirujte sa.

Biele či červené?

Určíte súhlasíte, že romantika s vínom je klasika, ktorá nič nepokazí. Samozrejme, k valentínskému večeru patrí aj jedlo, preto výber vína netreba nechávať na náhodu. Či už sa rozhodnete pre mäsité alebo vegetariánske jedlá, značka Slovenské Vinice vám ponúka širokývýber slovenských vín svetovej kvality.


Na Valentína to musí iskriť

Výbornou valentínskou voľbou sú tiež šumivé vína. Vhodné sú na prípitok, ako aj sladká bodka k dezertom. Ak si zvolíte prípitok v podobe pohára plného bubliniek, odporúčame vysokokvalitnú cavu z malého remeselného vinárstva Vilarnau či taliansku klasiku prosecco Martini.


Namiešajte si večer na ružovo

Niečo iné ako víno? Namiešajte si večer na ružovo s ginom. Ružové giny vynikajú jemnou a lahodnou chuťou po jahodách, malinách či červených ríbezliach. Z našej ponuky odporúčame vyskúšať gin MOM Love, ktorý je pre sviatok sv. Valentína viac než príznačný. Ak budete chcieť svoju polovičku zaujať niečím skutočne špeciálnym, odporúčame vsadiť na jednoduchý recept s ginom Borec:

5 cl Borec Jahodový gin

Mix lyofilizovaného ovocia a sušených kvetov

1,5 cl Grenadine sirup / 3 cl brusnicová šťava

Rozmarín

Indian Tonic

Stačí zmiešať ingrediencie vyššie a valentínsky drink je na svete, na zdravie a na lásku!



Súvisiace produkty

Viac z nášho blogu