Záver roka sa blíži. Už viete, ako oslávite Silvester?

Silvestrovská párty býva pre mnohých akciou roka. Ak ešte nemáte tušenia, ako bude vyzerať váš Silvester, pripravili sme si pre vás pár tipov na oslavy konca roka v poriadnom štýle – a poradíme vám, samozrejme, aj to, ako sa na nich prichystať.

Posledný deň roka si pýta poriadnu oslavu. Oslava Silvestra sa už tradične nesie v znamení hudby, zábavy a okruhu tých najlepších priateľov. Chýbať, samozrejme, nesmie ani polnočný prípitok bublinkami, ale aj kvalitný alkohol, ktorý rozprúdi silvestrovskú zábavu. Aby bola vaša silvestrovská/novoročná párty naozaj nezabudnuteľná, pripravili sme pre vás niekoľko tipov, ako si ju ozvláštniť a akým alkoholom ju podčiarknuť. Je načase začať spriadať plány – a objednávať zásoby alkoholu v e-shope Drinkexpert v predstihu!

Bláznivý tematický Silvester

Chcete silvestrovskú párty niečím ozvláštniť a odlíšiť od ostatných osláv v priebehu roka? Pripravte si tematickú párty! Môže sa niesť v znamení vášho obľúbeného filmu, hudobného žánru, historického obdobia, alebo spáchajte niečo ešte bláznivejšie. Inšpirujte sa na sociálnych sieťach a aj vy zorganizujte silvestrovskú párty, kde sa napríklad dohodnete, že každý príde oblečený ako niečo, čo sa začína na M, jeho najpočúvanejší interpret v Spotify Wrapped alebo ako svoja polovička... A čo tak párty, ktorej zadanie bude znieť „pi z hocičoho iného len nie pohára“? Na túto príležitosť by sme, mimochodom, hneď odporučili darčekové balenie DARK so skúmavkami, ktoré sú ideálne na servírovanie shotov.


Ak sú vaši silvestrovskí hostia väčší klasici, no vidina tematickej párty vás neopúšťa, zorganizujte silvestrovskú akciu v znamení Karibiku či Mexika. Tematicky k tomu môžete zladiť aj výzdobu či vaše outfity, chýbať nemôže ani tematický alkohol. Privítajte nový rok s kvalitným rumom podávaným v drinkoch ako Cuba Libre či Negroni. V prípade mexickej párty nesmú chýbať shoty tequily či mezcalu.

Párty hudba, párty alkohol

Je pre vás predstava dokonalej silvestrovskej noci spojená s hudbou, tancom a svetlami stroboskopu? K dokonalej párty atmosfére patria aj párty drinky. Tento Silvester medzi nimi nesmie chýbať ani limitovaná edícia najobľúbenejšej party vodky Nicolaus Aluxury. Je vyrobená z kvalitnej raže, filtrovaná cez 24 filtrov z aktívneho striebra, no čo vás bude zaujímať ešte viac je jej originálna hliníková fľaša, ktorá svieti pod UV svetlom. To je niečo pre všetkých párty ľudí!


Silvester na chate

Spájate oslavy Silvestra so zimnou lyžovačkou či pobytom na horskej chate? V takomto prostredí sa priam žiada osláviť silvestrovskú noc kvalitnými ovocnými destilátmi z plodov prírody. Borovičkahruškovica či slivovica DOMOVINA a spoločnosť tých správnych priateľov vytvorí atmosféru domova, nech už sa nachádzate kdekoľvek.

Pokiaľ vás na Silvestra čaká len „papučkový večer“, spríjemnite si ho napríklad horúcimi drinkmi, ktoré skvele padnú a zároveň zahrejú. Varené víno či punč sú klasiky, ktorá nič nepokazia, ak si však chcete svoj silvestrovský večer ozvláštniť, vyskúšajte napríklad horúce drinky s vodkou. Inšpirovať sa môžete našimi receptmi.

Novoročné bublinky

Nech už strávite svoj Silvester akokoľvek, polnočný prípitok pohárom šumivého vína je skrátka klasika, ktorá nesmie chýbať. Štrngnutie, ktorým si prajeme všetko dobré v novom roku, by malo byť niečím špeciálne, preto sme pre vás v Drinkexperte pripravili aj špeciálny výber toho najlepšieho. Doprajte si napríklad šampanské Moet & Chandon: s ikonickými bielymi či zlatými pohármi, ružový Moet či šesťbalenie mini fliaš s násoskami, s ktorými si môže každý vychutnávať šampanské priamo z fľaše.


Kvalitný prípitok si však môžete dopriať aj s nižším budgetom. Prosecco Hamlet alebo Cava Vilarnau vám doprajú príjemné šteklenie bubliniek na podnebí a zároveň zaujímavú chuť.  


Súvisiace produkty

Viac z nášho blogu